23/04/2024

Care este semnificatia florilor de la o florarie online?

Care-este-semnificatia-florilor-de-la-o-florarie-online

Fiecare dintre minunatele flori pe care le puteti comanda de pe https://florariadevis.ro pentru persoanele dragi, au o semnificatie. Iata cateva exemple:

Florile sunt cele mai gingase plante, sunt foarte iubite si populare iar fiecare dintre acestea au un inteles special. Fiecare dintre minunatele flori pe care le puteti comanda de pe https://florariadevis.ro pentru persoanele dragi, au o semnificatie. Ia cateva exemple:

Mai jos puteti afla mai multe detalii despre semnificatia unora dintre cele mai des achizitionate flori, deci merita sa cititi acest articol pana la final.

Trandafirul alb

Despre trandafirul alb se stie ca reprezinta inocenta si puritatea in mod traditional, motiv datorita caruia, aceasta floare a devenit un simbol al casatoriei. Foarte multe mirese isi indreapta atentia spre florariadevis.ro pentru a-si alege un buchet de mireasa din trandafiri albi.

Aceste flori sunt foarte frumoase si elegante, iar culoarea pura a trandafirilor semnifica respectul, acesta fiind un omagiu adus unui nou inceput, si reprezinta totodata speranta pentru viitor.

Asadar, trandafirii albi simbolizeaza atat iubirea pura si sunt asociati cu casatoria, cat si recunostinta. Este firesc asadar ca aceste flori sa fie utilizate pentru confectionarea buchetelor de mireasa, sau la botezuri, aniversari si alte evenimente.

Trandafirul rosu

Nu exista o metoda mai buna si totodata mai simpla de ai spune Te Iubesc partenerei tale, decat oferindu-i un buchet de trandafiri rosii. (Daca esti ocupat, il poti comanda de pe florariadevis.ro).

Trandafirul rosu reprezinta iubirea, deci poate fi oferit sotiei sau iubitei cu ocazia aniversarii, de ziua indragostitilor (14 Februarie) sau de ziua de nastere. Un barbat indragostit insa, poate oricand sa ofere o astfel de floare partenerei sale, chiar si fara un motiv anume sau fara a fi vorba despre o ocazie speciala.

Exista insa si alte culori ale trandafirilor, astfel ca amintim si trandafirul roz care simbolizeaza aprecierea, admiratia si recunostinta, in timp ce trandafirul galben exprima sentimentele calde (prietenie, respect, optimism sau bucurie).

Orhidee

Orhideea este asociata inca din cele mai vechi timpuri cu virilitatea, sexualitatea si fertilitatea, iar florile de orhidee pot fi gasite in diferite marimi si forme.

Acestea au o frumusete absolut delicata si sunt considerate a fi un simbol pentru rafinament, mister sau lux. Exista orhidee albastra care semifica raritatea, orhidee rosie care este un simbol al curajului si al puterii, orhidee roz care semnifica nevinovatia sau feminitatea.

In schimb, orhideea alba este un simbol al inocentei, al puritatii elegantei si frumusetii, iar orhideea violet semnifica admiratia si respectul.

Cala

Dupa cum spuneam mai sus, trandafirii albi sunt foarte apreciati de catre mirese, insa multe dintre acestea se orienteaza si spre cale, acestea fiind considerate flori aducatoare de noroc in casnicie.

Florariile renumite precum florariadevis.ro, isi intampina clientele viitoare mirese cu diverse propuneri de buchete de mireasa din cala, care sunt elegante si pot avea diferite culori.

Cala alba reprezinta nevinovatia si puritatea, cala roz reprezinta romantismul si aprecierea, pe cand cala galbena reprezinta recunostinta. Cala rosie reprezinta curajul si frumusetea, cala neagra este un simbol al misterului (este si foarte eleganta).

Bujor

Bujorul este una dintre cele mai indragite flori, si este cunoscut pentru ca simbolizeaza transmiterea unor valori cum ar fi bogatia, dragostea, onoarea sau frumusetea.

Bujorul este floarea emblema a Chinei si are un rol important in diferite sarbatori si traditii religioase. Exista bujori roz care sunt alesi de catre mirese pentru buchetele de mireasa deoarece simbolizeaza romantismul. Bujorii rosii in schimb simbolizeaza onoarea, respectul, prosperitatea si bogatia.

Crin

In toate formele ei, floarea de crin simolizeaza regalitatea, puritatea si frumusetea tineretii, pasiunea, renasterea, regalitatea.

Intelesurile sunt diferite in functie de culoare astfel ca un crin alb simbolizeaza virtutea si puritatea, crinul roz simbolizeaza abundenta, crinul rosu reprezinta pasiunea, iar crinul portocaliu increderea, bogatia si mandria. Nu in ultimul rand, crinul galben semnifica bucuria si recunostinta.

Hortensie

Hortensia este o floare foarte frumoasa care reprezinta onestitatea si recunostinta, dar si intelegerea profunda intre oameni.

Un amanunt foarte important de mentionat in legatura cu aceasta floare este reprezentat de faptul ca, aceasta este floarea simbol pentru aniversarea a patru ani de casatorie.

Hortensiile se gasesc in nuante de roz si semnifica emotiile, in nuante albastre care reprezinta iertarea, in nuante de mov care reprezinta dorinta de a intelege profund pe cineva, sau in nuante de alb, care reprezinta lauda.

Acestea sunt cateva dintre cele mai interesante si frumoase flori care pot fi gasite si comandate de pe https://florariadevis.ro. Este foarte importe important ca toti cei care isi doresc sa ofere persoanelor dragi o floare sau un buchet de flori, sa cunoasca semnificatia acestora.