18/04/2024

De ce fac fetele videochat?

de-ce-fac-fetele-videochat

de-ce-fac-fetele-videochat

Stiati ca in ultimii ani, foarte multe fete au renuntat la ideea de a urma studii universitare, si au optat pentru o cariera in videochat? Probabil va intrebati ce castiga fetele care fac chat video la intamplare, insa veti descoperi mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Asadar, in primul rand trebuie facuta precizarea ca fetele care fac videochat sau chat video la intamplare, au un job perfect legal, ca si contabilele, doctoritele sau fetele si femeile care isi desfasoara activitatea in alte domenii. Videochatul este reglementat in tara noastra de catre Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de Legea 496/2004.

Ce inseamna acest lucru? Nici mai mult si nici mai putin decat ca, fetele care fac chat video la intamplare, isi desfasoara activitatea fara a incalca legea. In plus, ele au platite contributiile la stat la fel ca si femeile care lucreaza in alte industrii.

Avantaje ale carierei de model de videochat

Exista un numar mare de beneficii datorita carora, multe fete au ales acest drum in viata, iar in continuare puteti descoperi pe scurt cateva dintre aceste avantaje. Iata despre ce este vorba.

  1. Salarii foarte mari

Stiati ca multe fete care s-au inscris la facultate, au ajuns sa renunte dupa ce au vazut cat de greu se descurca cu banii, si dupa ce parintii nu au mai avut puterea financiara sa le tina la facultate?

Ei bine, fetele respective s-au reprofilat, unele devenind modele de videochat. Au ajuns sa castige intr-o luna mai mult decat parintii si fratii lor impreuna. Un model de videochat castiga inca de la inceput, peste 1000 de dolari lunar.

Modelele cu experienta pot castiga cel putin 8000 – 10.000 de dolari lunar, daca lucreaza cel putin 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Modelele care lucreaza si in week-end, castiga mai multi bani.

  1. Job placut

Ce poate fi mai frumos decat sa castigi bani, facand ceva ce iti place. Si cum videochatul adult presupune utilizarea jucariilor sexuale si chiar masturbarea, fetele care fac videochat, se masturbeaza la camera web, folosesc vibratoare si dildo-uri sau alte jucarii sexuale.

In afara de faptul ca traiesc clipe de placere, castiga si multi bani. Deci, este recomandata o asemenea cariera pentru ele.

  1. Confidentialitate

Fetele se simt uneori tematoare, ca nu cumva sa fie depistate de catre membrii familiei, prieteni sau alte cunostinte. Ei bine, practic acest lucru este imposibil, pentru ca membrii din Romania sunt blocati pe platformele pe care fetele isi desfasoara activitatea. In plus, daca ele doresc, pot bloca si membrii din alte tari (unde au rude sau cunostinte stabilite).

Deci, este imposibil ca fara voia lor fetele care fac videochat sa fie descoperite. In plus, au un nickname la studioul de videochat, deci nu le va stii nimeni identitatea reala.

  1. Promovare

Alte fete in schimb, doresc sa le fie promovata imaginea, pentru ca si aici este o paine de mancat. Ele vor fi contactate de diferite agentii si firme pentru a le face reclama, pentru recomandarea produselor, etc.

Datorita imaginii obtinute, vor semna contracte avantajoase si vor castiga multi bani. Deci, este recomandat sa urmeze o cariera de modele chat video la intamplare (in plus, membrii nu le cunosc identitatea).

  1. Program flexibil

Unele fete nu renunta la studii, si urmeaza o facultate, dar au nevoie de un job. O asemenea cariera li se potriveste perfect. Au timp liber pentru a invata, dar au si timp pentru a munci. Cel mai important este ca modelele sa lucreze 160 ore pe luna, indiferent ca lucreaza ziua sau noaptea. Pot alege cand si cum doresc sa lucreze.

  1. Bonusuri

Un alt avantaj este acela ca pot primi diferite bonusuri (bonus de recomandare pentru angajarea altor modele, bonus de fidelitate, bonus pentru modelul lunii, etc.). Aceste bonusuri se adauga salariilor de ordinul miilor de dolari.

Exista insa multe alte beneficii, acestea fiind doar cateva exemple. In aceste conditii, nu mai trebuie sa va mirati ca multe fete aleg sa faca videochat imediat ce ies de pe bancile scolii.