Idei de afaceri cu fonduri europene in anul 2021

0
Idei-de-afaceri-cu-fonduri-europene-in-anul-2021

Exista foarte multe idei de afaceri cu fonduri europene care pot fi puse in aplicare, iar in continuare va sunt prezentate cateva exemple foarte interesante.

Foarte multe persoane isi doresc sa aiba propriul business, motiv pentru care incep sa ia din ce in ce mai serios ideea de a obtine fonduri europene.

Exista foarte multe idei de afaceri cu fonduri europene care pot fi puse in aplicare, iar in continuare va sunt prezentate cateva exemple foarte interesante. Asadar, daca va ganditi sa incepeti un business in acest an, cu siguranta trebuie sa cititi pana la final.

Laborator de patiserie / cofetarie

Chiar daca ne aflam inca in pandemie, o astfel de afacere functioneaza de succes, dat fiind faptul ca foarte multe persoane isi comanda acasa salam de biscuiti, eclere, torturi pentru zile de nastere, prajituri de sarbatori sau chiar si un candy bar de mici dimensiuni pentru petreceri restranse.

Veti avea nevoie de mese de inox, bancuri de lucru, echipamente frigorifice, vitrine preentare, cel putin un aragaz profesional, mixere, cuptoare, masini de macinat nuca sau foietaj, masini pentru dozat si pentru pulverizat creme, etc.

Nu trebuie sa va faceti griji insa pentru ca toate aceste echipamente de lucru pot fi cumparate din bani europeni.

Agropensiune

In zonele rurale, o astfel de afacere finantata prin fonduri europene cu siguranta va avea succes, mai ales in zonele turistice.

Trebuie sa stiti insa ca o agropensiune este diferita de o pensiune prin faptul ca agropensiunile desfasoara cel putin o activitate agricola cum ar fi cresterea diferitelor culturi de plante sau pomi fructiferi sau cresterea animalelor.

De asemenea poate fi desfasurata si o activitate mestesugareasca precum crearea obiectelor de artizanat intr-un atelier de lucru.

Spalatorie auto

Vedem din ce in ce mai des spalatorii auto care le ofera soferilor posibilitatea de a-si spala pe cont propriu masina. O asemenea idee de afacere este foarte profitabila, dat fiind faptul ca antreprenorul se poate ocupa personal de lucrarile de mentenanta (va fi instruit de catre compania care va crea spalatoria).

Costurile sunt cuprinse intre aproximativ 20.000 si 50.000 de euro in functie de numarul boxelor auto pentru spalarea masinilor, insa daca tinem cont de faptul ca toti soferii mai ales cei de la oras isi spala masinile saptamanal, la spalatoriile auto, cu siguranta aceasta poate fi o afacere super profitabila.

Ferma la tara

Pentru a avea propria ferma la tara nu este nevoie de foarte mult spatiu. Se pot creste animale si se pot cultiva fructe si legume chiar si pe suprafete de teren nu foarte mari.

Foarte multa lume se gandeste la o asemenea afacere mai ales dupa ce am vazut cu totii ca la inceputul pandemiei, orasenii preferau sa isi cumpere alimentele de la tarani din piete, decat sa cumpere de la supermarket.

Sala de fitness

Stim cu totii cat de important este sportul, si cu siguranta fiecare persoana pune pret pe sanatate. Daca stam sa tinem cont de faptul ca intr-o sala de fitnes se sculpeaza si corpul, si ca foarte multe persoane isi doresc un aspect fizic ireprosabil, este lesne de inteles ca o sala de fitness are si in prezent si va avea succes si pe viitor.

Covrigarie

Ideea de a deschide o covrigarie este una cat se poate de buna, mai ales in zonele aglomerate ale orasului. De exemplu in apropierea statiilor pentru mijloacele de transport in comun ar avea succes o covrigarie.

Nici nu s-ar putea altfel, din moment ce oamenii in timp ce asteapta autobuzul sau tramvaiul pot manca un covrig, mai ales daca au plecat in graba de acasa si nu au mai apucat sa ia masa.

Firma de curatenie

Dat fiind faptul ca doamnele si domnisoarele sunt foarte ocupate la locul de munca iar barbatilor nu prea le sta in fire sa se ocupe de curatenie, este nevoie ca de aceasta sarcina sa se ocupe cineva.

Ei bine, firmele de curatenie pot activa in locuinte, in spatii comerciale, in institutii, etc. Nu este necesara o investitie foarte mare pentru a incepe o asemenea afacere, dar prin munca, seriozitate si profesionalism puteti avea mare succes.

Asadar, acestea sunt cateva dintre afacerile pe care le puteti demara cu fonduri europene. Daca v-ati gandit de mai mult timp sa deveniti antreprenori, acum poate fi cel mai bun moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *