15/07/2024

Cele mai profitabile culturi de legume in sere si solarii

Cele-mai-profitabile-culturi-de-legume-in-sere-si-solarii

Pentru cei tentati de un astfel de business, pepiniera yurta are pe stoc diferite sere precum pentru gradina care sunt ideale pentru rasadurile legumelor

Foarte multi dintre romanii care au plecat acum mai multi ani in strainatate, s-au intors acasa si au inceput diferite afaceri. Multi s-au orientat spre agricultura, si au ajuns sa cultive acum diferite legume in sere si solarii gradina pentru a le comercializa.

Pentru cei tentati de un astfel de business, pepiniera yurta are pe stoc diferite sere precum pentru gradina care sunt ideale pentru rasadurile legumelor, dar si pentru a proteja diferite culturi.

Cei care detin suprafete mari de teren isi pot indrepta atentia spre mai multe sere si solarii gradina de la pepiniera yurta care pot avea diferite suprafete (32 mp, 25 mp, etc.).

Acestea au cadrul din tevi din otel galvanizat, sunt prevazute cu suruburi pentru asamblarea tevilor dar si cu dopuri pentru capetele tevilor, cu cuie petalice pentru fixarea in sol, dar si cu sfori si folie din polietilena pentru acoperire astfel incat culturile sa fie protejate.

Exista mai multe legume care pot fi cultivate in sere si solarii, iar in continuare va prezentam cateva exemple concrete.

Rosii cherry

Una dintre cele mai profitabile culturi pentru agricultorii romani este reprezentata de rosiile cherry. Acestea sunt mult mai dulci si mai gustoase decat rosiile clasice, si desi sunt si mai scumpe in comparatie cu rosiile clasice, au o trecere mai mare.

Rosiile cherry pot fi cultivate in serele si solariile achizitionate de la pepiniera yurta, iar ulterior pot fi scoase la vanzare.

Tomatele de culoare galbena

Aceste tomate se pot cultiva de asemenea in sere si solarii de la pepiniera yurta, si la fel ca rosiile cherry se bucura de un mare succes pe piata romaneasca. Persoanele care doresc sa consume o salata cu mai multe calorii isi pot indrepta atentia spre astfel de tomate.

Sunt mai scumpe decat rosiile cherry si decat cele clasice, dar sunt la mare cautare in randul consumatorilor. Cei care doresc sa le cultive doar pentru propriul consum pot de asemenea sa achizitioneze sere si solarii pentru cultivarea acestora.

Dovleacul

In sere si solarii se poate cultiva si dovleacul care, desi este o cultura deseori ignorata de agricultori, este foarte profitabila. Exista o mare cerere pentru dovleci pe piata, asa ca persoanele care se gandesc sa inceapa o afacere in agricultura sau cei care deja activeaza in acest sector, pot alege sa cultive dovleci in sere si solarii de la yurta.

Salata verde

Indiferent ca este cultivata pentru propriul consum sau pentru a fi scoasa la vanzare, salata se poate cultiva in sere si solarii. Daca va place sa o aveti inclusa in dieta, atunci cu siguranta trebuie sa aveti cel putin o sera acasa.

Asadar, acestea sunt dupa cum se poate vedea, cateva exempe de legume ideale pentru a fi cultivate in sere si solarii. Indiferent ca faceti acest lucru pentru propriul consum sau pentru a le scoate la vanzare, puteti cultiva aceste legume in sere si solarii.

Daca doriti sa le vindeti, puteti obtine profituri notabile, dar inainte de toate trebuie sa aveti la dispozitie serele si solariile in care sa cultivati legumele, iar la yurta.ro puteti gasi serele si solariile potrivite nevoilor dvs.