15/07/2024

De ce merita sa alegeti o campanie de advertoriale seo?

De-ce-merita-sa-alegeti-o-campanie-de-advertoriale-seo

Aceste advertoriale seo sunt articole platite, care au continut interesant si atractiv, contin sfaturi utile si au scopul de a promova un produs, un serviciu,

Advertorialele seo reprezinta o imbinare perfecta intre articolul editorial si publicitate. Aceste advertoriale seo sunt articole platite, care au continut interesant si atractiv, contin sfaturi utile si au scopul de a promova un produs, un serviciu, sau un brand.

Antreprenorii aleg sa isi promoveze afacerile prin intermediul acestor advertoriale seo pentru ca atrag trafic pe site, iar astfel vor obtine o pozitie mai buna sau isi vor mentine pozitia de top in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare.

Pentru acei antreprenori care cauta cea mai buna alternativa pentru reclame sponsorizate si bannere, nimic nu este mai potrivit decat advertorialele, care sunt mai informative, mai utile si mai putin agasante.

De mentionat este faptul ca advertorialele sunt considerate a fi printre cele mai eficiente modalitati de promovare a unei afaceri, si fac parte din procesul de link building al unui site.

Clasificarea advertorialelor seo

Advertorialele se pot clasifica in functie de stilul jurnalistic, astfel ca exista advertoriale de tip stire, interviu, reportaj, poveste, etc.

Exista advertoriale clasate in functie de rata conversiei. Aici avem articolele care au fost redactate pentru un anumit produs (un anumit cuvant cheie), si scopul lor este de a promova imediat produsul respectiv. Rezultatele vor fi vazute de indata, dar in ceea ce priveste conversiile, acestea sunt pentru o perioada limitata.

Exista advertoriale al caror scop este atat optimizarea pentru cuvintele cheie cat si imbunatatirea traficului. Acestea se folosesc de link-uri spre pagina de interes sporit, pentru cresterea ratei conversiei.

Este foarte important de mentionat faptul ca si recenziile pot aduce rezultate foarte bune, iar publicul apreciaza advertorialele – recenzii care contribuie la optimizare, si care de multe ori aduc vizitatori pe site.

Avantajele promovarii prin advertoriale seo

De mentionat este faptul ca antreprenorii pot avea foarte multe motive pentru a incepe promovarea afacerii prin advertoriale seo, iar in continuare puteti afla despre ce este vorba:

  • Advertorialele seo genereaza trafic organic pe site.
  • In comparatie cu reclamele sponsorizate, advertorialele genereaza trafic si dupa mai multe saptamani/luni/ani. Reclamele sponsorizate aduc trafic doar cat timp platiti.
  • Traficul generat de advertoriale poate genera cresterea vanzarilor.
  • Advertorialele sporesc notorietatea brandului.
  • Advertorialele seo redactate de catre specialistii de la Creative Grande Seo reprezinta solutia ideala pentru optimizarea off page a site-ului.
  • Advertorialele seo va aduc backlink-uri Google Friendly pe site.
  • Prin intermediul advertorialelor obtineti link-uri pe care va puteti baza pentru foarte mult timp, ca trimit vizitatori spre site-ul dvs.

Apelati la specialisti pentru advertoriale la preturi atractive!

Iata asadar cat de multe beneficii va poate oferi o campanie de promovare a afacerii prin intermediul advertorialelor seo. In aceste conditii, este cat se poate de firesc sa luati cat mai repede legatura cu specialistii care se ocupa de redactarea si publicarea advertorialelor pe site-uri cu autoritate mare.

Specialistii de la Creative Grande Seo va pot veni in ajutor, va ofera articole seo si advertoriale seo de calitate superioara, la cele mai atractive preturi de pe piata. Alegeti o asemenea campanie de promovare prin advertoriale, si bucurati-va de toate avantajele mentionate in randurile de mai sus.