Cele mai cautate joburi din Romania

0
care-sunt-cele-mai-cautate-joburi-in-Romania.

care-sunt-cele-mai-cautate-joburi-in-Romania.

Stiati ca multi romani s-au intors din strainatate, pentru a-si gasi diferite locuri de munca in Romania? Ei bine, chiar daca unii romani se gandesc sa plece cat mai departe de Romania pentru a duce o viata de vis, alti romani aleg sa se intoarca in tara, si sa isi gaseasca joburi bine platite.

Exista mai multe domenii de activitate si joburi care se afla la mare cautare in Romania, iar in continuare puteti descoperi cateva exemple.

  1. Model de videochat

Foarte multe fete aleg o asemenea cariera, inca de cand ies de pe bancile scolii. Acest lucru nu ar trebui sa va surprinda, in conditiile in care un model de videochat care are ceva experienta, poate ajunge pana la 10. 000 de euro lunar. In plus, o asemenea cariera vine cu program de munca flexibil, dar si cu diferite alte facilitati.

Multe doamne si domnisoare s-au intors in Romania, si s-au angajat pe la diferite studiouri de videochat, si au reusit sa adune mai multi bani din aceasta activitate in doar cateva luni, decat au adunat printre straini, in cativa ani.

  1. Agent de vanzari

Cei care au cautat locuri de munca online, cel mai probabil au observat faptul ca o multime de companii cauta agenti de vanzari. Un astfel de job este ideal pentru tinerii romani, care vor trebui sa vanda produsele companiei, la cele mai avantajoase preturi.

Agentii de vanzari din Romania, se bucura de mai multe facilitati, printre care masina de servici, telefon de servici, laptop de servici si chiar autoturism de servici. In plus, salariile sunt mai mult decat decente, jobul vine si cu bonusuri din vanzarile obtinute (si nu numai), deci este firesc ca asemenea joburi sa fie la mare cautare.

  1. Specialist SEO

Search Engine Optimization sau SEO pe scurt, reprezinta optimizarea site-ului pentru motoarelor de cautare. Datorita faptului ca exista din ce in ce mai multe magazine online in tara, este firesc ca joburile in cadrul agentiilor SEO sa fie la mare cautare.

O afacere online are nevoie de o promovare eficienta, iar pe termen lung, fara doar si poate, SEO este cea mai buna optiune. Exista multe cursuri de SEO, iar cei interesati pot participa la un asemenea curs, pentru ca apoi sa aplice pentru un job de specialist SEO.

In ceea ce priveste salariile, cei care fac SEO si sunt foarte buni, se pot bucura de salarii mult mai mari decat decente.

  1. Personal Trainer

Romanii pun din ce in ce mai mult pret pe felul in care arata, motiv pentru care se inscriu la sala de fitness, unde merg sa se antreneze.

Cei mai multi dintre acestia, angajeaza un personal trainer care sa le creze un program de antrenament pentru fiecare zi de antrenament, si pentru fiecare grupa musculara. Exista personal traineri care sunt buni si la capitolul nutritie, si stiu ce sa le recomande clientilor sa manance, pentru a-si pastra aspectul fizic.

Se fac in Romania o multime de cursuri de personal trainer, iar cei care se simt atrasi de fitness, pot participa la un asemenea curs, iar apoi isi pot gasi un job bine platit in acest domeniu de activitate.

  1. Contabil/economist

Exista multe companii care au nevoie de un contabil/economist, dar inca nu au gasit persoana potrivita. Dat fiind faptul ca apar din ce in ce mai multe firme pe piata din Romania (acest lucru se datoreaza si romanilor din diaspora, care isi doresc sa inceapa afaceri in Romana), cererea de contabili/economisti este din ce in mai mare.

Cei care sunt experti contabili de exemplu, si care au drept de semnatura, reusesc sa tina contabilitatea mai multor firme, iar veniturile lor lunare sunt de ordinul miilor sau a zecilor de mii de lei.

  1. Meseriasi in constructii

Dupa cum bine stim cu totii, locurile de munca din acest domeniu de activitate sunt bine (si uneori foarte bine) platite. Cei care sunt zidari, dulgheri, sau meseriasi in alte cele pe santier, au sanse mari sa isi gaseasca un job bine platit. Chiar si muncitorii necalificati din domeniul constructiior castiga mai mult decat decent.

Acestea sunt asadar, 6 exemple de joburi care sunt cautate in Romania, dar si bine platite. Multi romani plecati in strainatate la munca, se vor intoarce cat de curand acasa, pentru a-si gasi un asemenea job.

Romanii care deja se afla in tara, cu siguranta isi cauta joburi precum cele amintite anterior, si cel mai probabil, nu se mai gandesc sa paraseasca Romania.

Chiar daca pare greu de crezut, si in frumoasa noastra tara, se gasesc o multime de locuri de munca bine platite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *